Maandelijkse groepsrondleiding

Natuurbegraafplaats Geestmerloo is een natuurgebied waar water, natuur, jong bos en heuvels elkaar afwisselen. Iedere eerste en derde zondag van de maand worden er rondleidingen gegeven. Samen wandelen wij door het natuurgebied en vertellen u meer over de rijke historie van het gebied, het begraven in de natuur en de mogelijkheden op Geestmerloo.

Aanvang

De rondleidingen starten om 11 uur en 14 uur op de parkeerplaats van de natuurbegraafplaats. De route gaat door het hele gebied en gaat over verharde paden. We genieten van het uitzicht en de bijzondere plekken en tussendoor vertellen we over een groene uitvaart gecombineerd met bijzondere verhalen uit het natuurgebied. Deze wandeling duurt ongeveer een uur, afhankelijk van het weer en de groep deelnemers.

Einde

We eindigen weer bij het ontvangstgebouw waar we u uitnodigen voor een kop koffie of thee. Hier is ook ruimte om meer vragen te stellen, na te praten of een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek.

Data komende rondleidingen

In verband met de Corona maatregelen worden er op dit moment geen groepsrondleidingen gegeven. Het is wel mogelijk om u aan te melden voor een persoonlijke rondleiding. Dat kunt u hier doen.