Groepsrondleiding

Natuurbegraafplaats Geestmerloo is een natuurgebied waar water, natuur, jong bos en heuvels elkaar afwisselen. Iedere eerste en derde zondag van de maand worden er rondleidingen gegeven. Samen wandelen wij door het natuurgebied en vertellen u meer over de rijke historie van het gebied, het begraven in de natuur en de mogelijkheden op Geestmerloo.

Aanvang

De rondleidingen starten om 11 uur op de parkeerplaats van de natuurbegraafplaats. De route gaat door het hele gebied en gaat over verharde paden. We genieten van het uitzicht en de bijzondere plekken en tussendoor vertellen we over een groene uitvaart gecombineerd met bijzondere verhalen uit het natuurgebied. Deze wandeling duurt ongeveer een uur, afhankelijk van het weer en de groep deelnemers.

Einde

We eindigen weer bij het ontvangstgebouw waar we u uitnodigen voor een kop koffie of thee. Hier is ook ruimte om meer vragen te stellen, na te praten of een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek.

Data komende rondleidingen

  • zondag 17 oktober
  • zondag 7 november
  • zondag 21 november
  • zondag 5 december

Aantal deelnemers & aanmelden

In deze bijzondere tijd willen wij het zo veilig mogelijk voor u houden. Daarom is er een groepsgrootte van maximaal 10 deelnemers en vragen wij u om u aan te melden. Zo kunnen wij de 1,5 meter afstand tussen elkaar aanhouden en kan iedereen de gids nog horen.

Aanmelding reguliere rondleiding

Aanmelding reguliere rondleiding
Naam*
E-mail*
Telefoon
Datum & tijdstip*
Aantal personen*
Contactverzoek Bron
Locatie
Contactverzoek Status