Rondleiding Organisaties

Natuurbegraafplaats Geestmerloo verzorgt rondleidingen voor uw organisatie. Deze rondleidingen zijn bijna altijd maatwerk en sluiten zoveel mogelijk aan op uw vraag. De focus kan liggen op natuurbegraven, verbinding maken, cultuur of natuur.

Een van onze medewerkers neemt u mee het natuurgebied in. Samen wandelen we over de kleine paden en stoppen tussendoor bij interessante punten waar er meer verteld wordt.

Mensen die minder goed ter been zijn kunnen gebruik maken van de zogenaamde e-car. Hierdoor kan iedereen toch het natuurgebied bewonderen en deel uitmaken van deze rondleiding.

Na het bezoek aan het natuurgebied nodigen wij u graag uit voor een kop koffie of thee in ons ontvangstgebouw. In overleg kan er voor een heerlijke lunch gezorgd worden.

Wij heten u van harte welkom op Geestmerloo. Wij vinden het altijd leuk als mensen geïnteresseerd zijn in ons natuurgebied. Rondleidingen incl. koffie en thee zijn kosteloos. Een vrije donatie voor ons toekomstfonds mag natuurlijk altijd.

Wenst u een rondleiding voor grotere groepen of een organisatie aan te vragen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Tel. 072-3030220 | E-mail: info@geestmerloo.nl