Afscheidsceremonie

U heeft op Natuurbegraafplaats Geestmerloo veel vrijheid om een persoonlijke invulling te geven aan de uitvaartceremonie en de laatste rustplaats. Bij ons zijn mensen met elke levensbeschouwing, geloofsovertuiging en culturele achtergrond welkom. Er is alle ruimte en tijd voor uw wensen, zolang respect voor de overledene en de natuur maar voorop staan.

Ontvangstruimte

Voorafgaand en na afloop van een begraving is het mogelijk om gebruik te maken van onze sfeervolle ontvangstruimte. Deze kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor de plechtigheid, condoleance en/of een nazit. Er is plaats voor ongeveer 100 personen, waarvan 80 zitplaatsen.

Omdat wij graag de tijd nemen voor het afscheid verzorgen wij maximaal 2 uitvaarten op een dag.

Voor een overzicht van de kosten van de huur van de ruimte kunt u hier onze tarievenkaart bekijken.

Catering

We bieden u verschillende mogelijkheden voor catering rondom de begraving. Van een kopje koffie met een lekkernij uit de streek tot een gezamenlijke maaltijd. Heeft u specifieke wensen? Die realiseren we graag met u. De kosten van de catering zijn afhankelijk van uw wensen. Neem hiervoor contact met ons op of bekijk ons cateringoverzicht.

De ceremonie elders houden

Natuurlijk is het ook mogelijk om de ceremonie en het condoleren elders te organiseren. Op Geestmerloo heeft u de volledige vrijheid om de uitvaart naar uw eigen wens in te richten.

Opbaren

Af en toe krijgen we de vraag of een opbaring op Geestmerloo mogelijk is. Dat is momenteel niet het geval. We hebben niet de ruimte om dit op een goede manier te faciliteren. Als u op zoek bent naar een sfeervolle plek voor een opbaring, dan kunt u wel contact met ons opnemen. We verwijzen u graag door.

Heeft u specifieke vragen?

We proberen op onze website zo duidelijk mogelijk te zijn. Natuurlijk kunt u vragen hebben die u liever persoonlijk stelt.

Neem dan contact met ons op.
We helpen u graag.