Voorzieningen

U kunt tijdens een uitvaart of bezoek gebruikmaken van een aantal voorzieningen en faciliteiten die bij de natuurbegraafplaats horen.

Ceremonieruimte

Voor een bijeenkomst in een stijlvolle, huiselijke sfeer kunt u terecht in onze ceremonieruimte. Dit gebouw biedt ruimte aan ongeveer 100 personen (80 zitplaatsen). Van hieruit heeft u een weids uitzicht over het gebied. Een fijne en warme plek voor een ceremonie en geschikt voor diverse cateringmogelijkheden. In de ceremonieruimte  is audiovisuele apparatuur aanwezig. De kosten voor het gebruik maken van de ontvangstruimte vindt u hier.

Een uitvaart streamen

Geestmerloo heeft geen eigen streamingdienst. Het is meestal wel mogelijk om via uw uitvaartleider iemand in te huren die de bijeenkomst streamt. Belangstellenden kunnen op deze manier het afscheid online bijwonen.

 

Catering

We bieden u verschillende mogelijkheden voor catering tijdens het afscheid en de condoleance. Van een kopje koffie met een lekkernij uit de regio tot een uitgebreid buffet met luxe hapjes. Heeft u specifieke wensen? We bespreken die graag met u en maken een passend voorstel. Meer informatie over onze catering vindt u hier.

Paden

Op de natuurbegraafplaats zijn verharde paden aangelegd voor de bezoekers, zodat er geen schade ontstaat op plekken waar graven zijn en waar begroeiing is. Ze leiden u langs de vele mooie plekken over de hele natuurbegraafplaats. Onze plattegrond geeft u een goed beeld. Er zijn diverse bruggetjes zodat ook de eilanden bereikbaar zijn.

Parkeerruimte

Er is voldoende parkeergelegenheid op Geestmerloo. De parkeerplaatsen bevinden zich dicht bij het ontvangsthuis.

Vervoer voor mindervaliden

Voor mensen die moeilijk ter been zijn, is er een zogenaamde e-car beschikbaar. Zo wordt het ook voor deze doelgroep mogelijk om de natuurbegraafplaats te bezoeken. De e-car wordt altijd door een van onze medewerkers bereden. Het is dus van belang om contact op te nemen indien u gebruik wenst te maken van deze mogelijkheid.

Heeft u specifieke vragen?

We proberen op onze website zo duidelijk mogelijk te zijn. Natuurlijk kunt u vragen hebben die u liever persoonlijk stelt.

Neem dan contact met ons op.
We helpen u graag.