Wandeling & gratis coffee-to-go

Natuurbegraafplaats Geestmerloo is een jong natuurgebied grenzend aan recreatiegebied Geestmerambacht en Alkmaar Noord. Op Geestmerloo vinden mensen hun laatste rustplaats in de natuur, voor altijd. Het is een plek om midden in de natuur rust te vinden, tot rust te komen, te herdenken en te herinneren.

5 & 6 juni gratis koffie & thee

Aankomend weekend bieden wij u kosteloos een kopje koffie of thee aan. Deze kunt u bij mooi weer opdrinken op ons terras of meenemen tijdens uw wandeling. Wij staan klaar om al uw vragen over de natuurbegraafplaats te beantwoorden.

Wandelingen

Een mooie manier om Natuurbegraafplaats Geestmerloo te ontdekken is een wandeling. Dit kan op verschillende manieren.

In ons ontvangsthuis kunt u een plattegrond met een zelfstandige wandeling ophalen. De informatie die hierop staat geeft u een goed beeld van het natuurgebied en de mogelijkheden rondom natuurbegraven.

Een andere mogelijkheid is onze Luisterwandeling. U kunt deze audio wandeling zelfstandig maken. Door een app te downloaden op uw mobiele telefoon kunt u op natuurbegraafplaats Geestmerloo vanaf de parkeerplaats een wandeling starten met gesproken tekst.

Rondleidingen

Zodra het weer kan organiseren wij op de eerste en derde zondag van de maand groepsrondleidingen. Een persoonlijke rondleiding kan altijd. Neem hiervoor contact met ons op.

Alle mogelijkheden voor een wandeling of een rondleiding hebben wij hier voor u op een rijtje gezet.

Graag tot ziens op onze natuurbegraafplaats!

Geplaatst in Activiteiten, Alle berichten, Geestmerloo, Natuur, Nieuws