Urban Sketching

Hoe ga je om met rouw, verdriet, gemis? Dat kan op veel manieren. Voor Carla is Urban Sketching een fijne manier om met het verlies van haar man Jaap om te gaan. Ze vertelt er meer over en nodigt u uit om eens mee te doen:

“Mijn naam is Carla Kabel-Verwer. Tekenen en schilderen is altijd al een grote passie van mij geweest. Sinds 21 juni 2021 heeft mijn lieve man Jaap hier een plekje op Geestmerloo. Sindsdien geeft tekenen en schilderen mij ontzettend veel troost. Wanneer ik bijvoorbeeld een foto van de handen van Jaap en mij teken, is het alsof ik met mijn potlood en doezelaar Jaap als het ware aan kan raken.

Urban Sketching (dit betekent schetsen wat je NU ziet, waar dan ook) zorgt voor heel veel rust en stilte in mijn hoofd. Dit gun ik iedereen die “op zoek is” om een manier te vinden om met verdriet, boosheid, gemis bij rouw om te gaan.

Nieuwsgierig of het ook iets voor u kan zijn? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact op met Geestmerloo via info@geestmerloo of bel 072-3030220. Wellicht tot ziens zodat we samen kunnen tekenen om het gemis wat te omarmen.”

Geplaatst in Geestmerloo