Urban Sketching met Carla Kabel

Urban Sketching

Schetsen wat je nu ziet. Alleen een fineliner en een stuk papier. Dat is wat Urban Sketching is. Het zorgt ervoor dat je hier en nu bent omdat je je focust op wat je nu ziet. De schets is bedoeld om juist alles niet zo precies te tekenen.

Carla

Voor Carla Kabel-Verwer zijn tekenen en schilderen al heel lang haar grootste passies.
Deze passies zijn heel helpend en helend op haar rouwpad. Sinds 21 juni 2021 heeft haar lieve man Jaap op Geestmerloo een plekje in de natuur. Sinds december vorig jaar is Carla begonnen aan een schilderij aan de hand van een foto van haar en Jaap samen. Het is nog niet af, maar het betekent voor Carla veel verbinding met Jaap. Het is heel helpend en helend om ermee bezig te zijn. Met haar potlood, gum en doezelaar is het net of ze via de zachte lijnen Jaap kan aanraken. Maar ook wanneer ze zich machteloos en boos voelt is het fijn om juist heel hard te krassen, zodat er diepe donkere lijnen ontstaan.

Ook proberen?

Via tekenen en schilderen geeft Carla uiting aan haar gevoel. Dit gunt zij anderen ook zo graag. Wil je dit ook eens uitproberen? Dat kan aanstaande zondag op Geestmerloo. Carla neemt je mee in de wereld van Urban Sketching. Wees welkom tussen 10.30 en 12.00 uur op Geestmerloo. Bij mooi weer wordt er buiten geschetst en anders is het binnen.  Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar (maximaal 5), daarom vragen wij je om je hier aan te melden. Bij veel belangstelling wordt dit evenement herhaald op een ander tijdstip. Deelname is kosteloos.

Aanmelden Urban Sketching

GL_evenement met telefoonnummer
Geplaatst in Activiteiten, Alle berichten, Geestmerloo