Pianoklanken op Geestmerloo

NB: De piano is er inmiddels niet meer. U kunt zelf een piano huren als u tijdens een uitvaart live pianomuziek wilt.

 

Hier op Geestmerloo hebben wij veel bijzondere en altijd unieke ontmoetingen. Een ieder komt hier met eigen redenen naartoe en wij proberen altijd zo goed mogelijk voor elke bezoeker te zorgen.

En soms…. wordt er voor ons gezorgd.

Tot onze grote verrassing kregen wij een wel heel lief aanbod: een mooie piano voor onze ceremonieruimte. De eigenaresse van de piano, Nelly Veening-Slooten, ging kleiner wonen en haar piano kon helaas niet meer mee. Haar broer Bart Slooten had eerder een bezoek gebracht aan onze natuurbegraafplaats en gezien dat een piano heel goed in de ceremonieruimte zou staan. 

Pianoklanken tijdens een afscheid…. Laat dit nu net nog een stille wens van ons zijn! 

Toen hij bij ons langs kwam met de vraag of wij interesse hadden in de piano van zijn zus, gingen wij dus maar al te graag op hun aanbod in. De piano werd opgehaald uit Friesland en staat nu klaar om bespeeld te worden. 

Nelly kwam onlangs met haar broer en schoonzus bij ons om te kijken waar de piano terecht was gekomen. Wij hebben haar in de bloemetjes gezet terwijl schoonzus Henny prachtig pianospel liet horen. Lieve Nelly, bedankt voor dit mooie cadeau! De klanken van deze piano gaan vast nog veel nabestaanden troosten tijdens het afscheid van hun dierbare.

 

Geplaatst in Alle berichten, Geestmerloo, Nieuws