Maak kennis met Caroline

Na een tijdje als ZZP-er gewerkt te hebben kwam Caroline Oostveen terecht bij Natuurbegraafplaats Geestmerloo. “Ik was projectleider voor Stichting De Buitenkans in Heiloo en projectleider EHBO bij het Rode Kruis, toen de vacature voor PR & Communicatie Coördinator & Relatiebeheerder bij Geestmerloo voorbijkwam. De bijzondere vacature tekst sprak mij zo aan, dat ik wel moest solliciteren. En met succes. Nog steeds ben ik heel blij dat ik deel mag uitmaken van dit team en dit werk mag doen!”

“Hier valt alles op zijn plaats”

Caroline ervaart dat bij Geestmerloo alle ervaringen die zij eerder heeft opgedaan samen lijken te komen. “Mijn ervaring als projectleider komt heel goed van pas in mijn werkzaamheden als PR & Communicatie Coördinator. Bij Stichting de Buitenkans leidde ik bovendien projecten die de natuur en (buurt)bewoners van Landgoed Willibrordus met elkaar verbond. Daar had mijn liefde voor de natuur zich al verdiept. Ook had ik al vaak evenementen, zoals open dagen, lezingen en rondleidingen, georganiseerd. Superleuk om te doen en fijn dat ik dat hier bij Geestmerloo ook weer mag doen.” Caroline zorgt daarnaast voor alle berichtgeving over de natuurbegraafplaats in de (social) media. 

Doe je dat allemaal alleen? 

Caroline: “Nee, zeker niet! We hebben een heel mooi en gemotiveerd team met veel talent. Zo schrijven Maureen en Jacco de mooiste columns over de dingen die wij hier meemaken. Deze columns verschijnen op de website en in regionale nieuwsbladen. Ik ben heel blij dat zij dat kunnen. Hun columns weten mij telkens weer te raken.” 

Daarnaast denkt iedereen mee over hoe de omgeving bereikt kan worden en wat leuk is om te delen op de socials, vertelt Caroline: “We denken samen na over evenementen en tijdens die evenementen staan we met z’n allen klaar voor de bezoekers. Echt een topteam!”

Mooiste werkplek van Noord-Holland

Naast PR & Communicatie Coördinator is Caroline ook Relatiebeheerder. Zij geeft informatie aan geïnteresseerden, helpt mensen een plek uit te kiezen en begeleidt begravingen. Ook dit doet zij met veel liefde en plezier: “Elk gesprek dat we voeren is bijzonder. Er zijn zoveel redenen waarom mensen bij ons komen. Fijn om daarover te praten. Wij hebben het mooiste werk van de wereld op de mooiste werkplek van Noord-Holland!”

Geplaatst in Alle berichten, Geestmerloo, Nieuws