Love is in the air…

Soms heb je dat, word je naar een plek toegetrokken. Zonder erbij na te denken ga je dan, mits je op dat moment durft te varen op gevoel, gewoon naar die locatie toe. Afwachtend op wat gaat komen. Ken je dat, dat gevoel dat je met je vingers gaat tikken omdat het lang duurt. Ik besluit op deze bijzondere plek even door de knieën te gaan om een foto te maken van het palet aan bloemenkleuren die deze plek siert. Een plek van een geliefde, zo ontzettend gemist. Zonnebloemen die vooral voorin mochten liggen want ze hield hier zo van. Ik leg zon en bloemen vast en als ik goed kijk begrijp ik nu ook waarom ik even mocht voelen. Naast bloemen en zon kwam ook de liefde even fysiek om een hoekje kijken. En dat ook nog wel aan de hemel. Een momentje daar op de heuveltop wordt zo een groots moment. Het water in de verte blijkt ook fysiek voelbaar in mijn ogen… Love is in the air!
Jacco
Geplaatst in Alle berichten, Geestmerloo, Natuur, Nieuws