Geestmerloo wint Publieksprijs

Grote dank aan iedereen die op ons gestemd heeft voor de Publieksprijs van de NHN Business Awards! Hieronder leest u het persbericht. 

“Ontzettend trots!” is de reactie van locatiebeheerder Jacco de Kroon op het winnen van de Publieksprijs van de NHN Business Awards. “Dat het publiek ons waardeert om wat wij hier elke dag met liefde doen is de mooiste waardering die wij kunnen krijgen.” 

Afgelopen donderdag won het team van Natuurbegraafplaats Geestmerloo deze eervolle prijs in de Cultuurkoepel in Heiloo. Na een start met 300 genomineerde ondernemingen bleven er uiteindelijk twaalf finalisten over. Geestmerloo werd 3e in het thema maatschappelijk verantwoord ondernemen en behaalde de meeste publieksstemmen. 

De eerste en enige natuurbegraafplaats van Noord-Holland is sinds juli 2020 open. “In relatief korte tijd is deze prachtige plek voor veel mensen iets bijzonders gaan betekenen. Dat geeft de publieksprijs goed weer. Een prachtig compliment voor het hele team”, aldus Jacco.

Op Geestmerloo kun je zelf je plek uitzoeken in de natuur. Deze plek is voor altijd. Een aanzienlijk deel van de inkomsten van grafrechten is bestemd voor natuurontwikkeling en -behoud. In de sfeervolle ceremonieruimte is alle tijd, rust en ruimte voor een waardevol, persoonlijk afscheid.  

Lees hier het artikel in het NHD.

 

Geplaatst in Alle berichten, Geestmerloo, Nieuws