Geestmerloo serveert biologische en fairtrade drankjes

Vanaf 1 februari serveren wij op Natuurbegraafplaats Geestmerloo uitsluitend biologische dranken. Het kopje koffie dat u drinkt tijdens een gesprek met ons is van biologische koffiebonen. Ook de drankjes, wijnen en bier die in de ceremonieruimte worden geserveerd, zijn biologisch en soms óók Fairtrade. 

Missie

Het was al een tijdje een grote wens om ons assortiment zo groen en duurzaam mogelijk te maken. Onze voornaamste missie is immers het zorgen voor en het behoud van de natuur. Simon, die verantwoordelijk is voor onze horeca, is op onderzoek uitgegaan en heeft goede alternatieven gevonden voor ons huidige drankenaanbod. 

Biologisch en Fairtrade

Een product is biologisch als deze is verbouwd zonder gebruik te maken van kunstmest, chemische bestrijdingsmiddelen en genetisch gemodificeerde organismen. 

Fairtrade wil zeggen eerlijke handel. Dit keurmerk staat bekend om haar sociale en economische aspecten zoals gelijke kansen voor mannen en vrouwen en een minimumprijs om boeren zekerheid te bieden. 

Wij zijn blij met deze ontwikkeling en blijven stappen maken om nóg groener en duurzamer te worden. Kijk voor meer informatie over een groene uitvaart op onze website.

Geplaatst in Alle berichten, Geestmerloo, Natuur, Nieuws