Digitale kluis

Het overlijden van een dierbare is een enorm impactvolle gebeurtenis. Op dat moment heeft u behoefte aan overzicht en informatie om zaken goed te kunnen regelen. Maar ook tijdens uw leven zijn er gebeurtenissen waarbij het handig is als uw gegevens opgeslagen zijn. U hoopt het niet mee te maken: verlies of diefstal van belangrijke bankpassen, paspoort of mobiele telefoon. Of het niet kunnen vinden van belangrijke documenten, zoals een testament of wilsbeschikking.

Digitale schoenendoos

Dunweg (waar Geestmerloo een samenwerking mee heeft) heeft hiervoor een digitale kluis ontwikkeld: Dunweg voor het leven. Daarin kunnen alle belangrijke documenten worden opgeborgen. Denk aan bankpasjes, paspoorten en contracten. Het is een ‘digitale schoenendoos’ waar u al uw relevante persoonlijke informatie veilig en zorgvuldig kunt uploaden en die altijd bereikbaar is. Maar dat niet alleen. In deze kluis kunt u ook aangeven wat er precies moet gebeuren rondom uw uitvaart. Wilt u begraven worden of gecremeerd? Welke muziek moet er gedraaid worden? En wie mogen er komen en wie niet? Heeft u een testament? Of een wilsbeschikking?

In onderstaand filmpje ziet u hoe deze service werkt.

 

Wilt u meer weten? Op de website van Dunweg staat een uitgebreide uitleg en hoe u zich voor deze service kunt aanmelden.

Geplaatst in Alle berichten, Nieuws