Workshop Intuïtief Schilderen

Datum: zondag 22 oktober 2023 - 14.00-16.00 uur

Margje van der Lei begon zelf ooit met schilderen op therapeutische basis. Zij is coach en beeldend begeleider rond verlies, rouw en andere levens veranderende gebeurtenissen. Op zondag 22 oktober kunt u een workshop intuïtief schilderen bij haar volgen in onze sfeervolle ceremonie ruimte.

Voor wie?

Creativiteit, werken met kleuren en vormgeving heeft een inspirerend en rustgevend effect en is geschikt voor iedereen die:

⦁   een uitlaatklep zoekt tijdens een ziekte-, herstel- of rouwperiode

⦁   op zoek is naar ontspanning en meer innerlijke rust

⦁   graag zijn/haar creativiteit wil ontdekken en ontplooien

⦁   op zoek is naar verdieping, inspiratie of spirituele voeding

Het creatie proces en de gesprekken die tijdens dit proces ontstaan kunnen bepaalde aspecten in jezelf en in je situatie (en in je relatie of gezin) verhelderen en wordt ervaren als helend en verrijkend. Bovendien ervaar je plezier in het creëren zelf en raak je even helemaal los van je denken. En.. er is geen ervaring met schilderen voor nodig!

Hoe ziet een workshop eruit?

De tafel staat prachtig “gedekt” met allemaal fijn schildermateriaal. Na een korte introductie, een geleide meditatie en een inspiratiekaart ga je beginnen met schilderen en kies je op gevoel een kleur waar je mee start. Ieder op geheel eigen manier. Langzaam gaat de vorm zich ontvouwen op het doek, niets moet, alles mag.

Tussendoor is er natuurlijk een pauze voor koffie/thee met iets lekkers en aan het einde van de workshop worden alle schilderijen bij elkaar gelegd en kan men elkaars werk bekijken en, voor wie wil, er iets over vertellen. Daarna wordt de workshop afgerond en gaat iedereen naar huis met een eigen uniek schilderij. (Neem eventueel een tasje mee voor het vervoeren van je schilderdoek).

Praktische informatie

Aantal deelnemers:  max. 8 (wacht dus niet te lang met inschrijven)
Deelname:  €45,00 p/p inclusief alle materialen, je eigen schilderdoek, koffie/thee met iets lekkers.
Mocht de workshop volgeboekt zijn, dan kom je op de reservelijst. Aanmelden kan bij Margje via de mail:
info@dekunstvanverwerking.nl.

Voor een impressie van de workshops van Margje en haar aanbod rond coaching kunt u terecht op www.dekunstvanverwerking.nl.