Workshop Creëer jouw leven na verlies

Datum: zondag 13 februari 2022 - 10.30 - 12.30 uur

Valentijnsdag komt eraan. Hoe ga jij hier mee om als je een geliefde bent verloren? Misschien voelt het wel alsof je een deel van jezelf kwijt bent.

Tip: Workshop, Creëer jouw leven na verlies. Een liefdevol moment helemaal voor jou. Even tot stilstand komen in een stormachtige tijd.

Misschien roept de liefde wel verdriet of weerstand op? Het is een uitnodiging om samen de liefde voor het leven te vieren. En alles wat dat in de weg staat aan te kijken. Bewust aanwezig te blijven met datgeen wat gezien en gevoelt wilt worden. En de pijn te transformeren naar het licht. Zeker wanneer je iets of iemand bent verloren. Hoe ga je dan verder? Welke beweging maak je dan?

Op deze ochtend creëerden we samen een veilige plek waar alles welkom is. We duiken in de verstilling en gebruiken daarbij de kracht van de ademhaling. De wijsheid van het woord van binnenuit. De klank van onze stem en het lichaam voor ontspanning.
Het werken in een groep gelijkgestemden met een ieder die wat verloren is en het verlangen heeft weer ter volste te genieten van het leven, heeft een diep helend effect. Voel je welkom voor een nieuwe ervaring.

Voor vragen en/of aanmelden kun je terecht bij Kim Nadinde Janson, 06-41680900

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten.

Locatie: Natuurbegraafplaats Geestmerloo, Nauertogt 21 A
1831 GD Koedijk
Voldoende gratis parkeerplek
Investering: €25,-

Liefs, Kim Nadinde