Troostdag voor nabestaanden

Datum: zondag 12 juni 2022 - 12.00 -17.00

Voor de 15de keer organiseert Charon Uitvaartbegeleiding de Troostdag voor nabestaanden, dit keer op onze natuurbegraafplaats. Deze dag kan veel voor nabestaanden betekenen: erkenning, aandacht en warmte.

De gasten worden verwelkomd door bijzondere mensen die zich inspannen voor rouwenden: rouwtherapeutes, mediums, mensen met een luisterend oor, een schouder om even op te leunen. Er worden ook praktische handvaten gegeven in de – soms – eenzame tijd na het overlijden van je dierbare. Iedereen is welkom in onze expositieruimte om zich te laten verwennen, in gesprek te komen met lotgenoten, zijn verhaal te vertellen en tot inzichten of ideeën te komen die helpen bij het rouwproces.

Wie wil, mag een foto van zijn dierbare overledene meenemen om deze samen met elkaar in het licht te zetten. Ook kan de naam van uw dierbare gezongen worden door de “Namenzingers”.

Kinderen zijn meer dan welkom. Zij kunnen onder andere een wandeling maken met Dog Assisted Coach Lacerna en Milo, lekker knutselen en een gratis suikerspin halen.

Kijk voor alle deelnemers en het programma op www.troostdag.nl.

 

Wil je als bedrijf ook een keer wat organiseren in één van onze ruimtes? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.