Troostdag voor nabestaanden

Datum: zondag 25 juni 2023 - 12.00 -17.00

Voor de 16de keer organiseert Charon Uitvaartbegeleiding de Troostdag voor nabestaanden. Net als vorig jaar zal de Troostdag plaats vinden op onze natuurbegraafplaats.

Gijsje, Emmely en Melanie Teunissen Emma van Amersfoort van Charon hebben in de afgelopen jaren van dichtbij gezien wat deze dag voor nabestaanden doet: erkenning, aandacht en warmte.

De  gasten worden verwelkomd door bijzondere mensen die zich inspannen voor rouwenden.  Er is een rouwtherapeut, Reiki, mensen met een luisterend oor, diverse workshops en een schouder om even op te leunen. Er worden ook praktische handvaten gegeven in de – soms – eenzame tijd na het overlijden van een dierbare.

Vanaf 12.00 uur  is iedereen welkom om zich te laten verwennen, in gesprek te komen met lotgenoten, zijn verhaal te vertellen en tot inzichten of ideeën te komen die helpen bij het rouwproces.
Kinderen zijn ook meer dan welkom. Zij kunnen onder andere lekker knutselen, een glitter tattoo laten zetten en vergeet vooral niet een keertje te grabbelen in de grabbelton!

Kijk voor meer informatie en het volledige programma op www.troostdag.nl.

 

 

Wil je als bedrijf ook een keer wat organiseren in één van onze ruimtes? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.