Natuurwandeling voor nabestaanden

Datum: dinsdag 06 februari 2024 - 10.00 uur

Helaas gaat deze natuurwandeling wegens griep niet door. 

Op dinsdagochtend 6 februari geven natuurgids Annemarie van ’t Hoenderdal en rouwbegeleider Marja Ligterink een wandeling op Natuurbegraafplaats Geestmerloo.

De wandeling heeft een ontspannen karakter: door te wandelen ben je in beweging en in de natuur. Je kunt meedoen met de stiltemomenten tijdens de wandeling of in gesprek gaan met iemand die ook een dierbare heeft verloren. Annemarie vertelt al wandelend iets over de natuur op deze prachtige plek.

In de natuur vind je veel symboliek als het gaat over verlies en rouw. We zitten midden in de winter en er staat veel stil in de natuur, maar wonderlijk genoeg zijn er veel andere natuurwonderen te zien, zoals gallen die je juist in de winter goed kan bekijken. De meeste bomen en struiken hebben ook alweer nieuwe knoppen of staan al in de bloei. Ook wanneer je verlies hebt geleden kun je die twee kanten voelen.

De wandeling begint om 10.00 uur en duurt ongeveer een uur. Na afloop drinken we een kop koffie en praten nog een half uur na. Er zijn geen kosten aan verbonden. We verzamelen bij de hoofdingang.

Opgave bij:
Annemarie: annemarie_vth@hotmail.com
Marja: marja@marjaligterink.nl