Toegankelijk voor wandelaars

Deze week zijn de bouwhekken weggehaald, die nog om de natuurbegraafplaats heen stonden. Vanaf nu zijn wandelaars tussen zonsopgang en zonsondergang van harte welkom om de rust en ruimte van deze nieuwe natuur te ervaren.

Vanuit de Alkmaarse wijk Daalmeer wandelt u zo het natuurpark op, maar u kunt ook op de parkeerplaats aan de Nauertogt parkeren voor een bezoekje aan Geestmerloo. Het park is uitsluitend toegankelijk voor wandelaars. Uw fiets of auto kunt u parkeren op onze parkeerplaats. Honden zijn welkom, mits aangelijnd. 

Officiële opening

Zaterdag 26 september vindt de officiële publieksopening plaats. Via ons interesseformulier kunt u aangeven dat u hierbij aanwezig wil zijn. We werken nog aan het programma voor deze feestelijke dag, en houden hierbij natuurlijk de richtlijnen vanuit het RIVM in de gaten.

Informatie & reserveren van een plekje

Vanaf vorig jaar was het al mogelijk om online een graf aan te schaffen op Geestmerloo. Daar is vaak gebruik van gemaakt. De mensen die dit gedaan hebben, worden nu als eerste uitgenodigd om hun plekje te kiezen. Daarna plannen we afspraken in met iedereen die heeft aangegeven interesse te hebben in een plek op Geestmerloo. 

Als u het interesseformulier al eerder heeft ingevuld, dan nemen we tussen nu en eind augustus contact met u op.

Vragen?

De antwoorden op de vragen die we het vaakst krijgen, kunt u vinden op de pagina Veelgestelde Vragen. Het is natuurlijk mogelijk dat u een andere vraag heeft. Die kunt u stellen via het contactformulier . U kunt ons ook telefonisch bereiken op 072-3030220.

Wij kijken er naar uit om u te ontmoeten op onze prachtige natuurbegraafplaats!

 

Geplaatst in Activiteiten, Alle berichten, Geestmerloo, NieuwsTagged