Rondleiding & informatie uitvaartleidster Mariska van Aarst

Datum: zondag 20 november 2022 - 11:00

Natuurbegraafplaats Geestmerloo is een natuurgebied waar water, natuur, jong bos en heuvels elkaar afwisselen. Iedere eerste en derde zondag van de maand worden er rondleidingen gegeven. Samen wandelen wij door het natuurgebied en vertellen u meer over de rijke historie van het gebied, het begraven in de natuur en de mogelijkheden op Geestmerloo.

De rondleiding start om 11 uur op de parkeerplaats van de natuurbegraafplaats. De route gaat door het hele gebied en gaat over verharde paden. We genieten van het uitzicht en de bijzondere plekken en tussendoor vertellen we over een groene uitvaart gecombineerd met bijzondere verhalen uit het natuurgebied. Deze wandeling duurt ongeveer drie kwartier.

We eindigen weer bij het ontvangstgebouw waar we u uitnodigen voor een kop koffie of thee. Daar vertelt Mariska van Aarst van de Associatie Uitvaartverzorging u meer over het regelen van een uitvaart. Er is ruimte om meer vragen te stellen, na te praten of een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek.

Aanmelden is gewenst.