Het voorjaar komt eraan!

De overgang van de winter naar het voorjaar kenmerkt zich de laatste jaren vaak door harde wind en stormen. Alsof de natuur de verstilde winter wegblaast, de laatste restjes opruimt en weer plaats maakt voor iets nieuws. Nog even afzien en dan breekt er een licht seizoen aan. 

Wat hebben wij zin in het voorjaar! Het eerste voorjaar dat Geestmerloo officieel open is. Het gebied heeft zich even een paar maandjes kunnen terugtrekken en uitrusten en wat heeft zij nu voor ons in petto? Heel spannend, ook voor ons.

Maar als we de ontluikende natuur zien, de jonge bomen met de katjes als uitlopers, de nestelende en broedende vogeltjes, dat ene kleine paarse bloempje op één van de eilanden…. dan weten we: het komt goed.

Leuk nieuws is dat wij over enkele weken 2 bijenstallen op ons terrein krijgen. Imker Wout komt de bijen regelmatig verzorgen. Deze bijen produceren honing. Bij het reserveren van een plekje bij ons, krijgt u van ons een potje heerlijke honing mee naar huis. Hou ook onze agenda in de gaten voor een bijenwandeling met uitleg!

Lente is licht en nieuw leven en daarmee het symbool van hoop na een donkere tijd. Wij hopen dan ook dat onze natuurbegraafplaats de rol van licht, hoop en herdenken kan vervullen voor alle bezoekers. Kom gerust een keer kijken!

Geplaatst in Alle berichten, Geestmerloo, Natuur, Nieuws