(amateur)fotografen gezocht

Vorig jaar hebben wij met succes een prachtige natuurkalender voor 2023 samen gesteld. (Amateur)fotografen gaven massaal gehoor aan onze oproep om hun mooiste op Geestmerloo gemaakte foto’s in te sturen. Het was lastig een keuze te maken uit alle prachtige foto’s.

Dit jaar doen wij weer een oproep om uw allermooiste foto’s van onze natuurbegraafplaats in te sturen. Deze keer maken wij een verjaardagskalender waar u jaar in jaar uit plezier van hebt. Een stukje duurzamer dus!

De verjaardagskalender is vanaf midden december af te halen in ons ontvangsthuis. Ook laten wij de ingezonden foto’s op onze website en socials zien.

De kostprijs voor de kalender bepaalt u zelf. Deze inkomsten geven wij volledig terug aan de natuur. Zo kan iedere fotograaf en iedere bezoeker een steentje bijdragen aan het natuurbehoud van dit jonge natuurgebied.

Heeft u een mooie foto en wilt u dit met ons delen? Mail deze dan naar caroline@geestmerloo.nl. Inzenden kan tot 1 november 2023. Wij zijn heel benieuwd en houden u op de hoogte.

Foto gemaakt door Erroll Gurowitsch (op Geestmerloo!)
Geplaatst in Activiteiten, Alle berichten, Geestmerloo, Natuur, Nieuws