Werkzaamheden aan de Nauertogt

De Provincie Noord-Holland gaat werkzaamheden verrichten aan de Nauertogt, de straat waaraan Natuurbegraafplaats Geestmerloo is gelegen. Hierdoor is de natuurbegraafplaats tussen 18 en 22 oktober niet bereikbaar vanaf de provinciale weg N245. De meeste bezoekers zullen om moeten rijden. 

Komt u vanuit Alkmaar, A9?

Volg vanaf de natuurbegraafplaats (aan uw linkerhand) de N245 verder noordelijk tot aan de volgende stoplichten. Daar gaat u linksaf (N504 richting Koedijk). Volg deze tot de T-splitsing bij het kanaal. Daar gaat u links de Kanaaldijk op. De Nauertogt is de 3e straat links. Deze rijdt u helemaal uit tot bijna bij de N245. Geestmerloo ligt dan rechts (vlak voor de werkzaamheden).

Komt u vanuit Schagen, Den Helder?

Ga vanaf de provinciale weg N245 rechtsaf naar de N504 richting Koedijk. Rij deze uit tot de T-splitsing bij het kanaal. Daar gaat u links de Kanaaldijk op. De Nauertogt is de 3e straat links. Deze rijdt u helemaal uit tot bijna bij de N245. Geestmerloo ligt dan rechts (vlak voor de werkzaamheden).

Komt u vanuit West-Friesland, A7?

Volg de N239 en (of) de N242 tot aan Noord-Scharwoude. Waar de N242 bij stoplichten naar links afbuigt richting Broek op Langedijk/Alkmaar gaat u rechtdoor de N504 op richting Koedijk. Bij de volgende stoplichten verder rechtdoor tot de T-splitsing bij het kanaal. Daar gaat u links de Kanaaldijk op. De Nauertogt is de 3e straat links. Deze rijdt u helemaal uit tot bijna bij de N245. Geestmerloo ligt dan rechts (vlak voor de werkzaamheden).

Komt u vanuit Broek op Langedijk?

Volg de Nauertogt tot aan de provinciale weg N245. Ga daar rechts richting Schagen. Bij de volgende stoplichten gaat u linksaf (N504 richting Koedijk). Rij deze uit tot de T-splitsing bij het kanaal. Daar gaat u links de Kanaaldijk op. De Nauertogt is de 3e straat links. Deze rijdt u helemaal uit tot bijna bij de N245. Geestmerloo ligt dan rechts (vlak voor de werkzaamheden).

Op 7 en 8 oktober zijn er ook werkzaamheden aan de Nauertogt en is Natuurbegraafplaats Geestmerloo vanaf de N245 gewoon bereikbaar. Vanaf de Kanaaldijk gaat dat echter niet (zoals de laatste tijd al langer het geval is). Bezoekers vanuit Schoorl en Koedijk kunnen op deze 2 dagen omrijden via de N504 of de N9/ring Alkmaar/N245.

Als u Google Maps gebruikt zal deze u via de goede route leiden.

Lukt het niet? Bel ons op 072 – 3030220

Geplaatst in Alle berichten, Geestmerloo, Nieuws