Reserveren

Natuurbegraafplaats Geestmerloo opent in de zomer van 2020. Wist u dat het nu al mogelijk is om een plekje te reserveren?

Via deze website kunt u nu alvast bij voorinschrijving een plek reserveren. Als de natuurbegraafplaats geopend is, kunt u dan de definitieve plek zelf uitkiezen.

Wat kost een graf op Geestmerloo?

 

Soort graf Tarief
Graf (1 persoon) € 4.250
Dubbel graf (2 personen)
(bij een dubbel graf worden de overledenen boven elkaar begraven)
€ 7.500
Urngraf (1 urn) € 2.000
Dubbel urnengraf (2 urnen) € 3.000

Hoe kan ik een plek reserveren?

Onderaan deze pagina vindt u een formulier waarmee u bij voorinschrijving een plek kunt reserveren op Geestmerloo. De exacte plek kiezen we samen met u als de natuurbegraafplaats geopend is. Het kiezen van deze plekken gebeurt op volgorde van reservering.

Hoe verloopt de betaling?

Het is alleen mogelijk om via iDeal te betalen op het moment van voorinschrijving. U betaalt het eenmalige bedrag dus vooraf. Mocht u onverhoopt komen te overlijden voordat de natuurbegraafplaats geopend is, storten we uw volledige betaling zo snel mogelijk terug.

Als u liever nog even wacht met het vastleggen van een plek, dan kunt u ook aangeven dat u interesse heeft. We nemen dan na de opening contact met u op om een afspraak te maken voor een informatiegesprek.

Reserveringsformulier

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ