Reserveren

Natuurbegraafplaats Geestmerloo opent in de vroege zomer van 2020. Wist u dat het nu al mogelijk is om een plekje te reserveren?

De eerste 175 plekken op het eiland worden bij voorinschrijving uitgegeven. Als u nu een plekje reserveert, dan profiteert u bovendien van een aantrekkelijke korting op het grafrecht.

Wat kost een graf op Geestmerloo?

Soort graf Normaal tarief Tarief voorinschrijving
Graf (1 persoon) € 4.250  € 3.950
Dubbel graf (2 personen) € 7.500  € 7.000
Urngraf (1 urn) € 2.000 € 1.850
Dubbel urnengraf (2 urnen) € 3.000 € 2.775

Hoe kan ik een plek reserveren?

Onderaan deze pagina vindt u een formulier waarmee u bij voorinschrijving een plek kunt reserveren op Geestmerloo. De exacte plek kiezen we samen met u als de natuurbegraafplaats geopend is. Het kiezen van deze plekken gebeurt op volgorde van reservering.

Waar kan ik een plek uitkiezen?

Midden in het gebied wordt een eiland aangelegd in de natuurplas. Het eiland wordt omzoomd door rietkragen en er komen diverse bosschages op het eiland. Hier worden de eerste graven uitgegeven. Als u nu reserveert, verzekert u zichzelf van de mogelijkheid om op dit eiland een plek uit te kiezen.

Artist Impression. De uiteindelijke situatie kan licht afwijken.

Hoe verloopt de betaling?

Het is alleen mogelijk om via iDeal te betalen op het moment van voorinschrijving. U betaalt het eenmalige bedrag dus vooraf. Mocht u onverhoopt komen te overlijden voordat de natuurbegraafplaats geopend is, storten we uw volledige betaling zo snel mogelijk terug.

Als u liever nog even wacht met het vastleggen van een plek, dan kunt u ook aangeven dat u interesse heeft. We nemen dan na de opening contact met u op om een afspraak te maken voor een informatiegesprek.

Reserveringsformulier

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ